JOUW BUSINESS

                      JOUW KEUZE

DE JUISTE baan
VOOR MANNEN EN VROUWEN

Werk lekker vanuit huis, verdien je eigen centen en volg interne opleidingen als Déesse consultant. Het is niet alleen een toffe bijverdienste, maar ook een kans om relaxt een tweede bron van inkomsten op te bouwen. Of je nu in loondienst bent, thuisvrouw of ouder, het is echt de moeite waard om de switch naar zelfstandigheid te maken.

 

Als Déesse consultant heb je de vrijheid om je eigen ding te doen en bepaal je zelf je agenda. Deze job geeft je de kans om extra cash te verdienen, en het beste is dat je niet hoeft te kiezen tussen je gezin en je carrière. Met Déesse kun je gewoon beide combineren, zonder je druk te maken over de work-life balance. Ontdek nu de mogelijkheden. 

WAT IS ER NODIG OM ZELFSTANDIG
COSMETICACONSULENT TE WORDEN?

Gewoon een open persoonlijkheid, liefde voor sociaal contact, de drang om kennis te delen en het verlangen om zelfstandig te zijn. Als je droomt van financiële onafhankelijkheid, zit je hier helemaal goed. En weet je, maak je geen zorgen als je niet al alles weet. Zelfs als je nog geen voorkennis hebt, ben je meer dan welkom. Dus, durf de sprong te wagen!

 

WELKE ONDERSTEUNING KRIJG IK?

Déesse neemt de volledige kosten van je opleiding op zich. Duik in trainingen over gezichts- en lichaamsverzorging, make-up, herenproducten, verkoop, en klantenservice. Leer alles wat je nodig hebt om je carrière te starten.

En hier komt het leuke: je hebt alle vrijheid! Kies de dagen die voor jou werken voor jouw online trainingen en maak gebruik van professionele expertise. Met Déesse ben je altijd up-to-date, en natuurlijk jouw klanten ook.
Alle info die je nodig hebt, vind je in het consulente download gedeelte met een schat aan interessante documenten.

Maar dat is nog niet alles! Elke maand is er een adviseursmagazine met de laatste innovaties, speciale acties, trendy onderwerpen, boekingstips, en nog veel meer. Kortom, we've got your back!