APRICOT OIL 30 ML

€ 27,70

120090

Volgens verschillende bronnen zijn abrikozen al een paar duizend jaar erg populair. Ze gaan terug naar de oudheid, waar de teelt van deze zoete vrucht in Armenië resulteerde in de botanische naam "prunus armeniaca". Vanwege de rijkdom aan vitamine A en E, wordt met name de pitolie gebruikt in cosmetische producten; het heeft het vermogen om de huid zijdezacht te maken. Daarom is het een ingrediënt van onze klassieker „Déesse's Gold“: de smeuïge smeltolie is een ware verwennerij voor lichaam en geest. Ruwe lichaamsdelen worden in een handomdraai zacht en de fruitige geur van rijpe abrikozen brengt je in een goed humeur en verwent je zintuigen. Een zeer droge gezichtshuid waardeert deze extra portie verzorging en is dankzij de unieke formule van het product bijzonder geschikt als winterverzorging.
Toepassing: Breng een dunne laag aan op de aangetaste plekken, vermijd contact met kleding.